Лайм

Душевно, по-домашньому: комік Великий влучно спародував росіянку, яка втекла з Криму після вибухів

Переконлива версія, чому росіяни "зовсім не хочуть їхати"

Після вибухів на аеродромі біля Новофедорівки в окупованому Криму багато туристів із РФ у паніці поспішили додому. Особливо українців потішив ролик із росіянкою, яка "взагалі не хоче їхати з Криму, з Алушти". "Я звикла тут як у своїй оселі жили, настільки все душевно!" – каже вона на відео.

Український комік Юрій Великий не зміг пройти повз такий скарб і зняв свою версію голосінь сльозливої туристки.

"Після того, як хтось необережно "покурив" на авіабазі, з Криму раптово почали тікати... хоча ні, проявили жест доброї волі російські туристи. Пародія на короткий монолог росіянки про те, що вона взагалі не хоче їхати з Криму", - йдеться у підписі до відео.

"Ми з чоловіком корінні кримчани, живемо тут з 2014 року. Ледве знайшли в Алушті квартиру зі слабкими господарями. Ми ж чисто по-людськи настукали на них у ФСБ, - "плаче" Великий. - Ну гаразд ми бомбимо Україну з Криму, але навіщо бомбити у відповідь?!"

Серед інших перлів коміка:

"Не хочу повертатися у свій Волгандонськ. У мене ж там чоловік у розшуку, роботи нема. Так добре все було, жили собі в українській квартирі на березі моря. А тепер що, доведеться повертатися у свою квартиру на березі цвинтаря".

"Всі кажуть, що це сталося через необережне куріння. Але ви скажіть, що такого можна було тут у Криму курити, щоби аж 10 літаків злетіли на повітря, не злітаючи".

За добу ролик Юрія Великого зібрав 1,5 млн переглядів та тисячі коментарів. "Усі моменти російського менталітету підкреслили", - зазначили глядачі. - "Під кожною фразою можна підписати: Гасла росії".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео