Лайм

Вийшов спільний трек Тіни Кароль з репером Snoop Dogg

За словами співачки, пропозиція попрацювати над треком Blow Your Mind було абсолютно спонтанним

У мережі з'явився спільний трек Тіни Кароль c гуртом LOE, реперами Snoop Dogg та Luca Dayz, анонсований раніше американським лейблом Bentley Records.

За словами виконавиці, пропозиція записати Blow Your Mind надійшла їй абсолютно спонтанно. Свого часу Тіна Кароль підписала контракт з Bentley Records, а одного разу їй подзвонив представник і повідомив про можливість записатися з легендою жанру.

Фото: Instagram / Тіна Кароль

"Це був перший шок. А потім мені кажуть: "У тебе є всього година, щоб записала свій шматок в треку", - згадала Кароль. - Я одразу ж подумала, у нас є класні автори. Відразу ж знайшла нову пісню одного з наших українських авторів, я з ним співпрацюю, взяла з неї шматочок, вклала, заспівала, зробили текст. І вийшла цілісна картинка".

  • Раніше гурт The Hardkiss та Monatik презентували спільний трек "Кобра". Нова колаборація вийшла доволі ефектною та припала до душі шанувальникам.
  • Тим часом в Офісі президента знайшли, як вирішити скандал з попурі до Дня незалежності, але вийшло так собі. Історія нашумілого концерту "Пісенна історія сучасної України" триває.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа