Лайм

У Києві знову напали на шоумена Dzidzio - цього разу ще й обікрали

Сам артист поки ситуацію не коментує

Шоумен, а з недавнього часу і заслужений артист України Dzidzio (Михайло Хома) знову став жертвою недоброзичливців. 6 вересня невідомі напали на співака в Шевченківському районі Києва і завдали йому тілесних ушкоджень.

Примітно, що це не перший подібний інцидент з артистом. Що правда, цього разу зловмисники не обмежилися побоями і обікрали виконавця, пише Obozrevatel з посиланням на інформацію з поліції.

Dzidzio (Михайло Хома) Фото: Instagram / DZIDZIO

"За фактом порушено кримінальні провадження у частині 1 статті 185 (Крадіжка) та частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини події та причетні до нього встановлюються", - зазначили в правоохоронних органах.

У поліції також зазначили, що під час нападу зловмисники бризнули співакові в обличчя газом з балончика, після цього нанесли побої та відібрали особисті речі. Інших подробиць інциденту поки немає, сам Dzidzio ситуацію не коментує.

Нагадаємо, в грудні 2018 року схожий інцидент з Dzidzio стався в центрі Києва. Тоді вимагачі завдали співакові тілесні ушкодження через які потерпілий зустрічав Новий рік та Різдво на лікарняному ліжку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші