Лайм

New York Post назвала топ дитячих імен року - Кіану Рівз стає популярнішим за Кхалісі з "Гри престолів"

При цьому Мати драконів все одно поки лідирує

Газета New York Post опублікувала список найбільш популярних дитячих імен, якими в США називали новонароджених за останній рік. Особливу увагу видання приділило іменам, запозиченим у знаменитостей або популярних персонажів кіно. І, здається, актор Кіану Рівз не втратить популярності ніколи, адже після новин про зйомки нової "Матриці" Лани Вачовскі ім'я Кіану знову злетіло в рейтингу.

Як пише видання з посиланням на річний звіт Адміністрації соціального забезпечення, з 2019 року ім'я Кіану піднялося в рейтингу 1000 імен на 177 пунктів і займає сьогодні 630 місце. У соцмережах навіть з'явився хештег #BabyKeanu, за яким можна відшукати юних власників популярного імені.

Фото: pixabay.com

Після народження первістка в родині Меган Маркл та принца Гаррі ім'я Арчі посилило свою позицію на 316 пунктів і тепер займає в рейтингу 672 місце. На 735 піднялося ім'я Сеінт - так звуть 4-річного сина Кім Кардашьян та Каньє Веста.

Цікаво, але навіть після настільки невдалого фіналу "Гри престолів" ім'я Кхалісі, яке в серіалі носила Мати драконів, залишається досить популярним. За останній рік воно втратило 34 позиції в рейтингу, проте сьогодні займає 582 місце.

Що ж стосується лідерів рейтингу, ними, звичайно, як і раніше стають простіші імена: у хлопчиків це Ліам, Ноа, Олівер, Вільям, Елайджа, Джеймс, Бенджамін, Лукас, Мейсон, Ітан; у дівчаток - Олівія, Емма, Ейва, Софія, Ізабель, Шарлотта, Амелія, Мія, Харпер та Евелін.

  • Актор Кіану Рівз знову став жертвою українських креативників. Але якщо раніше його помилково зробили хоча б американським робітникам в підручнику історії, то цього разу - "бомжем" в розділі "Драми" однієї з регіональних газет.
  • Скучили за "Грою престолів"? Здається, у нас є кілька ідей, що б в цьому дусі подивитися на вихідних.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на каналtheLimeта дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що ніколи не б'є та не кричить на своїх доньок, яких удочерила під час війни

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою - акторку розкритикували у мережі - як відреагували юзери

Олена Зеленська у костюмі трендового відтінку зустрілася з мером Парижа: фото

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася у Києві з мером Парижа Анн Ідальго