Лайм

Актор Тарас Цимбалюк зробив пропозицію дівчині в ефірі шоу "Танці з зірками"

Після виступу актор запросив на паркет свою кохану

Актор Тарас Цимбалюк, зірка серіалів "Кріпосна" та "Спійматі Кайдаша", в ефірі шоу Танці з зірками-2020 зробив пропозицію своїй дівчині, візажистці Тіні Антоненко.

Завершивши виступ зі своєю партнеркою Яною Заєць, актор попросив у ведучого Юрія Горбунова букет і запросив на танцпол Тіну Антоненко, яка прийшла на Танці з зірками-2020 нібито як глядачка. Цимбалюк поспішно зізнався дівчині в коханні, передав їй букет і дістав з кишені каблучку.

Схоже, Антоненко розгубилася - чіткої відповіді в залі так і не прозвучало. Про її позитивну відповіді говорить хіба що той факт, що актор все ж надів каблучку на безіменний палець її правої руки. Не дуже у відповіді були зацікавлені й автори проекту, які одразу ж продовжили шоу - судді почали оцінювати танець Цимбалюка, а телеведучий Юрій Горбунов закликав глядачів підтримати пару смс-голосуванням. У цей час Тіна повернулася на своє місце в залі.

Про стосунки Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко стало відомо в грудні 2019 року. Тоді пара провела відпустку в Парижі та вперше опублікувала в мережі спільні фотографії.

Тіна Антоненко - зірковий візажист. У цій професії дівчина з 2009 року і за цей час встигла попрацювати з більшістю українських знаменитостей, серед яких Світлана Лобода, Іван Дорн, MONATIK, Марія Яремчук, гурти "НеАнгели", "Время и Стекло", "ВІА Гра" та інші.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко Фото: Instagram / ТАРАС ЦИМБАЛЮК

Незадовго до 3 випуску шоу Танці з зірками-2020 Тарас Цимбалюк зізнався Каті Осадчій, що з Тіною у нього серйозні стосунки. Актор підкреслив, що всі його попередні романи були "просто якимось знайомством з жіночою статтю".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші