Лайм

Кріс Еванс випадково опублікував фото з геніталіями, і меми вже не зупинити. Хоча шанувальники дуже стараються

Шанувальники "Капітана Америки" нагадали жартівникам про його ментальні проблеми

Користувачі соцмереж продовжують обговорювати маленьку неприємність, яка трапилася з актором Крісом Евансом цими вихідними. Актор помилково опублікував в Instagram фотографію з геніталіями. Звичайно, щось виправити вже не вдалося, адже це майже неможливо, коли за тобою стежать шість з гаком мільйонів користувачів.

Кажуть, зірка "Капітана Америки" зламав Twitter. І не жартують, адже так старанно мемороби були зайняті своєю улюбленою справою вже давно. Але фани просять людей зупинитися, і на це є вагома причина - раніше актор переживав комплекси й тривогу через свою популярність. Трохи передісторії, меми на цю тему і як шанувальники заступилися за "Першого Месника", читайте далі в матеріалі.

Кріс Еванс Фото: Getty Images

Отже, так. Ви все вірно зрозуміли. На вихідних 39-річний Еванс поділився в "сторіз" записом з екрану iPhone, в якому показав, як його родина грає в Heads Up. Але упс! В кінці відео на кілька секунд відкрилася галерея актора, де серед фотографій шанувальники розглянули знімок чоловічих геніталій. Звісно, відео видалили з соцмережі, як тільки в коментарях стався справжній вибух. Але вже було пізно.

По соцмережах тут же розійшлися скріншоти, полетіли перші меми, потік яких не зупинити досі. Люди тролять актора за неуважність, замінюють нюдс на найрізноманітніші зображення, представляють реакцію його колег з Marvel, а також сваряться один з одним - адже поки одні сміються з Еванса, інші шкодують, що йому так дісталося від хейтерів.

Найпалкіші шанувальники і просто небайдужі фоловери вирішили підтримати "Капітана Америку", чиє ім'я через відвертий кадр в мережі вже стало трендом. Люди нагадали хейтерам про проблеми Еванса з ментальним здоров'ям і необхідність поважати його особисте життя.

"Просто нагадаю, що Кріс Еванс страждає від серйозної тривожності, тому, будь ласка, не будьте ідіотами, поважайте його особисте життя", - зазначили в одному з коментарів.

"Перед тим як поділитися нюдсом Кріса Еванса, згадайте, що актор на початку кар'єри страждав від тривожного розладу та кілька разів навіть відмовлявся бути Капітаном Америкою через страх, що слава зашкодить йому та його родині", - також нагадали автори сторінки Marvel Fans Forever.

Втім, спроби захистити Еванса переросли в ще більші дискусії, так як деякі впевнені - якби на його місці була дівчина, публіка такої помилки їй не пробачила б.

"Кріс Еванс випадково злив дікпік, і фанати заполонили тренди з милим контентом, щоб захистити його. Це прекрасно, але якщо б це була жінка-знаменитість, всі ви, ймовірно, вже соромили б її, а фотки розліталися б, як лісові пожежі" , - також зазначили в коментарях.

  • Давайте-но й ми згадаємо, як нещодавно Кріс Еванс записав відео для 6-річного героя, який врятував сестру від собаки й дуже постраждав. Актор назвав хлопчика справжнім героєм і зворушив шанувальників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші