Лайм

Кіану Рівз закохує в себе все більше людей - і все завдяки відео, де він бере інтерв'ю у ведмедиків Тедді

Ролик був знятий в далекому 1984 році

Днями телеканал CBC опублікував уривки з передачі 36-річної давності, де Кіану Рівз веде репортаж з Конвенції ведмедиків Тедді в Канаді. На відео нікому тоді не відомий 20-річний хлопець бере інтерв'ю у відвідувачів заходу та у самих винуватців торжества.

До того як стати актором Кіану Рівз підробляв на телебаченні, зокрема на каналі CBC. Там він працював кореспондентом і співведучим дитячого ТВ-шоу Going Great. Одного разу його відправили зробити репортаж про плюшевих ведмедиків. Архівний ролик з молодим актором можна подивитися на YouTube.

Молодий Кіану Рівз Фото: CBC

На початку відео юний репортер каже, що чекає "багато божевілля" на цьому заході, а також задається питанням, чому всіх ведмедів звуть Тедді. Потім молодий Кіану звертається до одного з плюшевих героїв.

"Я скрізь шукав тебе. Ми повинні спуститися в кафе для ведмедів і поговорити про ведмежат. Слухай, ти знаєш про цей конкурс для ведмедів? У нас проблеми. Так ось, слухай, ми підемо вниз і поговоримо про справи, тоді все буде добре. Обожнюю цього хлопця", - говорить він і цілує іграшку.

Фото: CBC

Користувачі мережі з захопленням прийняли відео з молодим Кіану Рівзом. Багато відзначили, що вже давно закохані в актора, але після виходу ролика в черговий раз переконалися, наскільки він чарівний.

Шоу Going Great транслювалося з жовтня 1983 року до середини лютого 1984 року. Кіану приєднався до нього в 1984 році, коли йому було близько 20 років.

  • Раніше ми писали, що актор Кіану Рівз знову став жертвою українських креативників. Але якщо раніше його помилково зробили хоча б американським робітникам в підручнику історії, то на цей раз - "бомжем" в розділі "Драми" однією з регіональних газет.
  • 2 вересня Кіану Рівз відсвяткував свій 56 день народження. До цієї дати theLime зібрав кращі меми з актором і улюбленцем соцмереж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria