Лайм

Дорослі учасники телешоу в Данії повністю роздяглися перед дітьми - кажуть, заради бодіпозітіва

П'ять дорослих людей різної статі і віку відповідали на питання про своє тіло

Дитяче телешоу "Ultra Strips Down" в Данії показало, як дорослі люди оголюються перед школярами для розмови про бодіпозитив. Аудиторія дітей у віці від 11 до 13 років спостерігала, як п'ятеро чоловіків і жінок роздягаються, а потім відповідають на питання про своє тіло, пише Independent.

Дорослі гості мали різні фігури, оскільки шоу націлене на "розвінчання міфу про ідеальне тіло". За це "Ultra Strips Down" вже удостоєне нагород, але деякі критикують його за "вульгарний і огидний" спосіб статевого виховання дітей.

Телеведучий Яннік Шоу, який розробив ідею передачі, заявив The New York Times: "Деякі скажуть: "О, боже мій, вони показують наготу дітям". Але це не має нічого спільного з сексом, це шоу про те, щоб бачити тіло природним. 90 % тіл, які ви бачите в соціальних мережах, ідеальні, але 90% людей в світі виглядають інакше. У нас є зайвий жир, волосся або прищі. Ми хочемо показати дітям з раннього віку, що це нормально".

Продюсери підкреслили, що всі батьки схвалили участь своїх дітей у програмі. Також підлітків постійно запитують, чи достатньо їм комфортно на зйомках.

У соцмережах, тим часом, ідею шоу активно коментують. "Це нормально, якщо 35-річний чоловік показує свої статеві органи 11-річним?" - пишуть в Твіттері. - "Телекомпанія точно знає, що це викличе шок і реакцію, і саме тому використовує дітей. Що це, якщо не експлуатація?"

Знайшлися у Ultra Strips Down і захисники. "Хоча це багатьох може шокувати, але говорити про те, що саме так виглядають нормальні тіла, дуже правильно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували