Лайм

Нікіта Міхалков вивчив відео протестів у Білорусі та зробив "професійний" висновок - людей намалювали

Хоча після "чіпування людей американцями" користувачі соцмереж вже нічому не дивуються

Російський режисер Нікіта Міхалков вивчив відео та фото протестів у Білорусі та прийшов до висновку, що в соціальних мережах масово пширюються фейки. Володар премії "Оскар" за фільм "Стомлені сонцем" (1995) послався на свій багаторічний досвід і запевнив фоловерів, що масові акції в країні створені за допомогою комп'ютерної графіки.

Таку думку Міхалков озвучив у черговому випуску своєї програми "БесогонTV", в якій раніше стверджував, що Білл Гейтс використовує пандемію Covid-19 в особистих інтересах - зокрема, скорочує чисельність населення, яке споживає занадто багато ресурсів.

Що ж стосується "викриття" масових акцій протесту в Білорусі, Міхалков звернув увагу глядачів на просвіти між ногами мітингувальників. На думку режисера, нижня частина кадрів часто не збігається з верхньою. "Це я вам кажу як професіонал. Ви можете мені повірити", - підкреслив він.

Відео з епізодом програми стало вірусним у мережі. Хоча після резонансного випуску про чіпування жителів Землі американцями для їх подальшого контролю, професійні висновки Михалкова вже мало дивують користувачів соцмереж.

  • У містах Білорусі вже понад місяць тривають масові протести, причиною яких стала перемога Олександра Лукашенка на чергових президентських виборах. Люди вимагають відставки Лукашенка, перевиборів, звільнення всіх політичних ув'язнених та покарання силовиків за свавілля і жорстоке побиття мітингувальників.
  • Читайте також на theLime, як в Білорусі запідозрили, що в книгах про Гаррі Поттера можуть бути заклики до повалення влади. Місцеві митники поспішили спростувати цю новину, але книжковим видавцям повірили більше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування