Лайм

Співачка Камалія поскаржилася на симптоми Covid-19 - ще менше вірус пощадив її чоловіка

У чоловіка артистки почалися ускладнення

Українська співачка Камалія, її сім'я та персонал вже більше двох тижнів борються з коронавірусом. На 16-й день хвороби чоловікові артистки, мільярдерові Мохаммаду Захуру, різко стало гірше: висока температура, слабкість та запаморочення.

Як повідомила артистка в прямому ефірі в Facebook, вони відразу поїхали в лікарню і зробили повторне КТ. Комп'ютерна томографія показала, що легкі вражені вже не на 25%, а на 40%. Бізнесмену призначили нове лікування і відправили додому.

Камалія з чоловіком Фото: facebook.com/kamaliya.zahoor

"Навіть не знаю, що вам сказати! Я дуже пригнічена! Захуру сьогодні стало гірше, їздили в Олександрівську, КТ показало до 40% ураження легень! Змінили антибіотики. Якщо не стане краще до п'ятниці, то госпіталізація неминуча", - поділилася Камалія.

Сама співачка поступово йде на поправку, але симптоми ще не зникли. Няні дітей вже виписалися з лікарні, а ось керуючий маєтком сім'ї лежить в реанімації. За словами Камалії, чоловік знаходиться в дуже важкому стані і не може самостійно дихати.

  • У вересні Володимир Остапчук та його наречена Христина Горняк перехворіли коронавірусом. Симптоми телеведучого виявилися особливо важкими: Covid-19 спровокував у нього двосторонню пневмонію. Пізніше шоумен докладно описав перебіг хвороби і попередив усіх, хто відноситься до епідемії легковажно.
  • Від коронавірусц також вилікувалася акторка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька. Зірка "Папіка" зізналася, що вона не вірила в існування Covid-19, поки не захворіла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності