Лайм

Чоловік учасниці "Танців з зірками" підхопив коронавірус слідом за дружиною

Чоловік упевнений, що пропустити Covid-19 неможливо

Під час 5-го прямого ефіру шоу "Танців з зірками" стало відомо, що Олег Винник та Олена Шоптенко заразилися коронавірусом. Тепер про інфікування Covid-19 повідомив чоловік танцівниці, бізнесмен Олексій Іванов.

Як розповів чоловік в Instagram, після того, як у його дружини виявили коронавіріус, він відразу самоізолювався. Але підступний вірус все ж наздогнав його і наразі чоловік Шоптенко проходить лікування.

Олексій Іванов Фото: instagram.com/kzmr_mlvch

"Я, звичайно, мріяв бути останнім перехворілим на планеті, але і тут не обійшлося побути особливим. Так що коли ПЛР дружини показав їй позитивний результат, я спокійно поматерився та самоізолювався. Через добу прокинувшись вранці я відчув, що пора здавати тест. Трохи метушні і ... я гордий володар папірці з написом "виявлено", - написав Іванов.

Про симптоми хвороби, які так цікавлять багатьох людей, Олексій вирішив не писати. На думку бізнесмена, коронавірус пропустити неможливо.

"Взагалі немає сенсу ставити питання про симптоми. Ви, звичайно, не повірите, але в 99% випадків ви не пропустите. А якщо пропустите - щастя вам! Тому що мені здається, що все що здається логічним - це не корона. А ось коли ви починаєте ставити собі питання "що за хрінь зі мною відбувається?!" отоді точно здавайте аналіз", - зазначив чоловік Шоптенко.

"Єдине, замість драматичних рядків дам одну пораду: змоделюйте в голові, що у вас в руках позитивний тест і подумайте чи знаєте ви що будете робити і куди дзвонити. Заздалегідь продумана логістика, зменшує паніку та полегшує життя", - підкреслив Іванов.

Олена Шоптенко з чоловіком Фото: instagram.com/alena_shoptenko

  • Український музикант Валерій Харчишин, лідер рок-гурту "Друга Ріка", переніс коронавірус. Зараз співак вже повністю здоровий та повернувся до своєї концертної діяльності.
  • У вересні Володимир Остапчук перехворів коронавірусом. Симптоми телеведучого виявилися особливо важкими: Covid-19 спровокував у нього двосторонню пневмонію. Пізніше шоумен докладно описав перебіг хвороби і попередив усіх, хто відноситься до епідемії легковажно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

⁣⁣⠀

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті