Лайм

Найбільш татуйований вчитель Франції налякав дитину і втратив роботу в дитячому садку

Тепер Сільвену Хелайну можна вчити лише дітей шкільного віку

У Франції вчителю не дозволили викладати в дитячому саду, коли один з батьків поскаржився на його "лякаючу" зовнішність. Справа в тому, що тіло, обличчя і навіть язик 35-річного чоловіка покриті татуюванням, пише New York Post.

Сільвен Хелайн відомий в мережі під ніком Freaky Hoody Фото: instagram.com/freakyhoody/

Сільвен Хелайн розповів, що хоча найменших вихованців у нього відібрали, він все ще може навчати дітей у віці від 6 років.

"Всі мої учні та їхні батьки завжди ставилися до мене спокійно, бо вони мене знали, - сказав учитель, який провів в кріслі тату-салону близько 460 годин. - Люди можуть припустити найгірше лише коли дивляться на мене з боку".

Фото: instagram.com/freakyhoody/

Хелайн викладав в дитячому садку початкової школи Docteur Morere в передмісті Парижа, коли батьки трирічної дитини подали скаргу до органів освіти. Вони сказали, що їхньому сину після зустрічі з чоловіком снилися кошмари. Через кілька місяців керівництво школи вирішило, що татуйований вчитель не має працювати з дітьми дошкільного віку. Сам він таке рішення назвав "доволі сумним".

"Я вчитель початкових класів, і я люблю свою роботу", - сказав Хелайн. Робити татуювання він почав у віці 27 років, коли переживав "екзистенційну кризу". З тих пір тату стали його пристрастю, і він сподівався показати дітям, що людей слід приймати, навіть якщо їхня зовнішність відрізняється від звичайної. "Можливо, коли вони стануть дорослими, вони будуть менш расистськими, менш гомофобними і більш відкритими", - сказав він.

Безстрашні батьки поставили 6-місячного сина на водні лижі - тепер їх називають злочинцями. Хлопчик став наймолодшим водним лижником у світі, але його рекорд вразив не всіх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий