Лайм

Камалія отримала негативний ПЛР-тест, а чоловік співачки продовжує боротися з коронавірусом

Про одужання артистка повідомила під час чергового ефіру в соцмережі

Співачка Камалія вилікувалася від коронавірусу: результат її контрольного тесту на Covid-19 виявився негативним. Чоловік артистки, мільярдер Мохаммад Захур, який важче переносив хворобу, поки не може похвалитися хорошими новинами.

Виконавиця продовжує вести прямі ефіри в Instagram, де докладно описує перебіг хвороби. В одному з останніх роликів Камалія розповіла, що вона та діти побороли Covid-19. Чоловік співачки продовжує боротися з недугою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

"22-ий день з дня, як Ковід-19 зайшов в наш будинок! У всіх уже ПЛР негативний, у Захура поки позитивний", - написала Камалія.

Артистка додала, що дочки вже збираються до школи, результат їх контрольного тесту теж негативний.

"З дівчатками все в порядку. Педіатр вчора приїжджав, взяли аналізи, все подивилися. Все прекрасно, все чудово. У понеділок йдуть до школи. Тести негативні, у них вони спочатку були негативні. Але лікарі кажуть, що це нічого не означає. Якщо людина мала контакт з ковідним хворим і у нього є всі симптоми, то ... Просто у дітей імунітет швидко реагує, він швидко вбиває віруси, тому тест може не показати позитивний результат", - пояснила зірка.

Нагадаємо, що про інфікування Covid-19 Камалія повідомила 11 вересня. Тестування показало наявність вірусу у всіх членів її сім'ї та персоналу, крім дочок. Хоча в однієї з дівчаток спостерігалися симптоми, характерні для коронавірусу.

На 16-й день хвороби чоловікові артистки, мільярдерові Мохаммаду Захуру, різко стало гірше: висока температура, слабкість та запаморочення. Повторна комп'ютерна томографія показала, що легкі вражені вже не на 25%, а на 40%. Бізнесмену змінили лікування і він продовжує перебувати вдома під наглядом дружини-артистки.

Камалія з чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

  • Від коронавірусу також вилікувалася актторка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька. Зірка "Папіка" зізналася, що вона не вірила в існування Covid-19, поки не захворіла.
  • У вересні Володимир Остапчук перехворів коронавірусом. Симптоми телеведучого виявилися особливо важкими. Пізніше шоумен докладно описав перебіг хвороби і попередив усіх, хто відноситься до епідемії легковажно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші