Лайм

Світовий бренд використав в рекламі нової колекції музику українського гурту "ДахаБраха"

Пісня колективу вже звучала в рекламі торгової марки Девіда Бекхема

Ліванський дизайнер Елі Сааб презентував лукбук нової колекції весна-літо 2021. Замість традиційного показу модельєр продемонстрував наряди в міні-фільмі, знятому в горах. В якості музичного супроводу модний бренд взяв мелодію українського "етно-хаос" гурту "ДахаБраха".

Результатом бренд поділився на своєму YouTube-каналі. У ролику моделі збираються разом, щоб провести день на природі і обов'язково в гарному одязі. На тлі звучать етнічні мотиви, які відмінно вписуються в концепцію колекції.

Нова колекція Елі Сааба показує силу позитивного мислення і говорить про те, що до весни 2021 роки ми остаточно забудемо про самоізоляцію та повернемося до романтичного пригоди на природі.

Елі Сааб запустив модний бренд Elie Saab в 1982 році. Його головна майстерня знаходиться в Лівані. Також у дизайнера є майстерні в Мілані та Парижі. Клієнтами модельєра є такі світові зірки, як Ніколь Кідман, Холлі Беррі, Єва Грін, Анджеліна Джолі, Селін Діон, Емілія Кларк, Тейлор Свіфт, Крістіна Агілера та інші.

  • Нагадаємо, що музика українського гурту "ДахаБраха" раніше звучала в рекламному ролику Девіда Бекхема, а також в американському серіалі "Фарго" . Йдеться про трек "Шо з-під дуба".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених