Лайм

Facebook видалив пост Дональда Трампа про коронавірус - він знову поширював дезінформацію

На думку Трампа, грип набагато небезпечніший від Covid-19

Facebook видалив пост Дональда Трампа, в якому він стверджував, що коронавірус "менш смертоносний", ніж грип. Отримавши позитивний результат ПЛР-тесту і провівши 3 дні в лікарні, 74-річний президент США так і не позбувся скепсису стосовно Covid-19.

"Наближається сезон грипу! Багато людей щороку, іноді більше 100 000 чоловік, помирають від грипу не дивлячись на вакцину. Чи збираємося ми закрити нашу країну? Ні, ми навчилися жити з цим, точно так же, як ми вчимося жити з Covid, в більшості груп населення він набагато менш небезпечний", - написав Трамп.

Twitter також приховав повідомлення американського президента. Прочитати його можна, клікнувши на плашку, що попереджає про "поширення оманливої і потенційно небезпечної інформації".

Точний рівень смертності від Covid-19 поки невідомий, але вчені з Університету Джона Хопкінса повідомили, що він в 10 і більше разів вищий, ніж у більшості штамів грипу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку