Лайм

Віра Брежнєва присвятила нову пісню трьом сестрам - як виглядає велика родина співачки

Новий трек співачки отримав назву Sestra

Віра Брежнєва представила свій новий трек Sestra, який присвятила своїм рідним сестрам. Автором пісні традиційно виступив чоловік співачки, продюсер та композитор Костянтин Меладзе.

Прем'єра музичної новинки відбулася в четвер, 8 жовтня, на всіх цифрових майданчиках, в тому числі й на YouTube-каналі Meladze Music.

"Пісня Sestra це міні-розповідь, і в ній зможе впізнати себе кожен, хто проходив через хворобливі розставання з коханою людиною. Але жалю і каяттю виконавиця воліє інше: танці до ранку в надійній компанії - сестри або вірної подруги, soul sister, яка все зрозуміє без зайвих слів", - сказано в описі треку.

У Віри Брежнєвої (дівоче прізвище - Галушка) три рідні сестри: старша Галина й молодші - двійнята Анастасія та Вікторія. Співачка не раз розповідала, що рада, що народилася в багатодітній родині, адже тепер у неї є три споріднені душі, з якими можна розділити печаль та радість.

Віра Брежнєва з мамою та трьома сестрами Фото: instagram.com/ververa

"Якби у нас було право вибору на небесах, в якій сім'ї ми хочемо народитися, я б вибрала саме цю сім'ю. Саме таку маму, такого тата і трьох сестер. І таке життя, яке у нас було. Не легка, але цікаве, голодне, але дружне. Я щаслива, що у нас була багатодітна сім'я", - написала раніше Віра в Instagram.

Старшій сестрі співачки Галини 43 роки. Будучи ще юною дівчиною, вона емігрувала до Греції, де проживає по сьогоднішній день. Там вона вийшла заміж та народила двох дочок. Галя нечасто з'являтися на публіці, також вона рідкісний гість в Інстаграме своєї зіркової сестри. Дівчина приїжджає тільки на сімейні свята.

Сестри Галушки (старша Галина на фото праворуч) Фото: instagram.com/ververa

Сестри Вікторія та Анастасія Галушки молодше Віри на 2 роки, в грудні цього року їм виповниться по 36 років.

Віра Брежнєва з молодшими сестрами Настею та Вікою Фото: instagram.com/ververa

Віка була заміжня за російським продюсером Олександром Цекало, який значно старше за неї - на 24 роки. Незважаючи на те, що вона була дружиною відомого шоумена та є сестрою популярної співачки, Вікторія не тягнеться за славою і не прагне блищати на обкладинках журналів.

Вікторія Галушка та Олександр Цекало Фото: pinterest.fr

Залишатися в тіні воліє й сестра-близнюк Вікторії Галушка Анастасія. На світських заходах вона не з'являється, а вважає за краще проводити свій час в колі сім'ї. Відомо, що дівчина рано вийшла заміж за українського бізнесмена, від якого народила дочку.

Анастасія Галушка Фото: instagram.com/monika_rag

  • Віра Брежнєва показала свою маму. 38-річна співачка опублікувала фото, на якому Тамара Галушка в купальнику позує на тлі білої скелі.
  • Також співачка взяла участь у проекті київського фотографа Катерини Кондратьєвої. Брежнєва знялася в спокусливому боді тілесного кольору та розповіла про життя в ізоляції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня