Лайм

Організатор показала, яким було весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк: фото

Телеведучий одружився вдруге

15 жовтня телеведучий Володимир Остапчук та нотаріус Христина Горняк зіграли розкішне весілля. Свято кохання пройшло в одному із заміських комплексів під Києвом.

Організатор церемонії показала в Instagram, яким був весільний декор та місце, де закохані обмінялися подружніми клятвами. Особливим акцентом урочистості стала флористика в осінніх тонах, а також безліч свічок та вогників, які були запалені під час вечірньої церемонії.

Фото: instagram.com/olga_telpis

"Це весілля про усвідомлену любов, про почуття єдності тут і зараз, про віру і підтримку один одного. Я пам'ятаю, як на наших зустрічах з ведучими, або обговорюючи організаційні деталі, або на затвердження нашої пропозиції по декору, я думала про те, наскільки гармонійна і любляча пара: Христина та Володимир", - поділилася враженнями організатор весілля.

Фото: instagram.com/olga_telpis

Фото: instagram.com/olga_telpis

Фото: instagram.com/olga_telpis

Наречена змінила за вечір три сукні. Першу, елегантну з розрізом спереду, Христина одягла для офіційної частини. Під час вечірньої церемонії нотаріус з'явилася в розкішному білому вбранні з відкритими плечима та довгою фатою. А танцювала Горняк в зручній асиметричній сукні з блискучими вставками.

Фото: instagram.com/yuriy.reva

Фото: instagram.com/yuriy.reva

На весіллі Володимира та Христини було кілька десятків гостей, в числі яких й знаменитості. За музичний супровід відповідали піаніст Євген Хмара та госпел-хор, під спів якого наречена виходила до нареченого. Після урочистих церемоній молодята та гості запалювали під Вєрку Сердючку.

Фото: instagram.com/olga_telpis

Фото: instagram.com/olga_telpis

Фото: instagram.com/olga_telpis

36-річний Володимир та 34-річна Христина познайомилися в серпні 2019 року на весіллі в Італії. Роман пари розвивався швидко: через місяць після знайомства закоханих бачили в Парижі, а в жовтні вони разом святкували день народження в Стамбулі. Через рік після знайомства пара оголосила про заручини. Шоумен зробив пропозицію своїй коханій під час відпочинку в Туреччині.

Володимир Остапчук та Христина Горняк мали побратися 1 жовтня, але вони несподівано захворіли на коронавірус. Поборовши недуг, пара продовжила підготовку до весілля, і вже 15 жовтня закохані стали чоловіком та дружиною.

Для телеведучого цей шлюб став другим, а ось нотаріус під вінець пішла вперше. До знайомства з Христиною Володимир 12 років був одружений з Оленою Войченко, яка народила йому двох дітей. З першою дружиною ведучий офіційно розлучився в березні 2020 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші