Лайм

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчін показав квартиру в Києві та познайомив з коханою дівчиною

18-річний хлопець показав, ким зайнято його серце

Молодий виконавець Роман Сасанчін після перемоги в шоу "Голос країни-10" переїхав з маленького села на Тернопільщині до Києва. У столиці 18-річний хлопець оселився в двокімнатній квартирі, яку отримав в якості головного призу за перемогу у вокальному проекті.

Своє нове житло співак показав в програмі "Життя відоміх людей". У квартирі поки немає ремонту, а з меблів - надувний матрац, невеликий столик та старий холодильник. Нескладні ремонтні роботи Рома намагається робити самостійно, а допомагає йому в цьому кохана дівчина Іванна.

Роман Сасанчін Фото: кадр з відео

Пара познайомилася кілька місяців тому в компанії спільних друзів. Хлопець відразу запримітив красиву дівчину і дав їй зрозуміти, що вона йому подобається. Спочатку Іванна не приймала залицяння Романа, але хлопець не здавався. Через деякий час співак запропонував своїй коханій поїхати з ним до столиці, і вона погодилася.

Іванна Фото: кадр з відео

Наразі молода пара живе разом і облаштовує київську квартиру. Проживання на загальній території допомогло закоханим швидко перейти з букетно-цукеркового періоду в сімейне життя.

"У мене в думках відразу таке було, що все: готувати, прати - це все повинно жінка робити. А вона мене вже навчила тому, що, якщо я не на роботі, то я їй у цьому маю допомагати. Як мама сварила мене", - говорить Роман.

Роман і Іванна Фото: кадр з відео

Рома та Іванна не тільки разом виконують роботу по дому, але й працюють в одному супермаркеті. Сасанчін зізнається, що багато хто намагається зняти його на телефон, хоча він ні краплі не соромиться своєї роботи.

"Були й такі, які підходили, знімали: "Ось до чого дожив переможець "Голосу країни". Я не знаю, мені в той момент не було якось соромно або прикро за себе", - розповів Сасанчін.

У вільний від роботи час Роман записує пісні та робить ремонт у своїй новій квартирі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil