Лайм

Гурт KAZKA присвятив нову пісню Прип'яті та зняа кліп в місті-примарі: відео

Музиканти працювали над відео в рамках проекту "Звуки Чорнобиля"

Популярний музичний колектив KAZKA приєднався до соціального проекту "Звуки Чорнобиля". Музиканти відвідали зону відчуження, щоб зняти кліп до нового треку "Острів".

Прем'єра пісні та відеоролика відбулася 27 жовтня на YouTube-каналі гурту. У треку, крім музики, можна почути унікальні звуки Чорнобиля, наприклад, тріск дозиметра, який вимірює радіацію, а також скрип колеса огляду в місті-примарі.

"Світ невпинно перегортає дні, місяці, роки...Ми давно кинули коріння в іншому краї, в такому, де дихається вільно. Дякуючи тим, хто поклав життя, змінив долю рятуючи нашу землю від невороття. Пам‘ять завжди повертатиме покоління туди... де лишився на самоті острів на тлі жалю", - сказано в описі до ролика.

"Звуки Чорнобиля" - масштабна соціальна акція, до якої приєдналися українські та світові музиканти. Серед яких зірки французької електронної сцени Telepopmusik, відомий артист в жанрі live-looping Dub FX, співачка Стасик, рок-зірки Олександр Чемеров та Сергій Міхалок.

  • Раніше хітова "Пісня смілівіх дівчат" гурту KAZKA обзавелася відеокліпом. Ролик знімали в Дубаї у співпраці з британською студією Pulse Films, а очолила креативну команду Саванна Сетен - колишня танцівниця та режисер, яка розставила акценти на експресивній хореографії та фантастичних пейзажах найбільшого міста ОАЕ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації