Лайм

Співачка Гвен Стефані заручилася з кантрі-музикантом Блейком Шелтоном: фото щасливої пари

Виконавиця отримала пропозицію від свого колеги

Американська співачка Гвен Стефані виходить заміж за колегу по шоу The Voice ( "Голос") Блейка Шелтона. Кантрі-музикант освідчився коханій через п'ять років стосунків.

Про заручини зіркова пара оголосила на своїх Instagram-сторінках. Закохані опублікували щасливе фото, на якому зображені в момент поцілунку. 51-річна Гвен похвалилася обручкою, а 44-річний Блейк подякував новоспечену наречену за те, що вона врятувала його 2020 рік та все життя.

Гвен Стефані і Блейк Шелтон Фото: instagram.com/gwenstefani

Для співачки цей шлюб стане другим. Першим чоловіком Стефані був музикант Гевін Россдейл, від якого вона народила трьох синів. Шелтон був одружений двічі, але дітей у нього немає.

Гвен та Блейк познайомилися в 2015 році на зйомках вокального шоу The Voice, де обидва були суддями. Через деякий час музиканти стали зустрічатися і не розлучаються по сьогоднішній день.

Гвен Стефані і Блейк Шелтон Фото: instagram.com/gwenstefani

  • Супермодель Наталя Водянова вийшла заміж за Антуана Арно - генерального директора модного концерну Berluti і сина Бернара Арно, глави Louis Vuitton Moët Hennessy і третьої найбагатшої людини в світі.
  • Анна Седокова вийшла заміж втретє. У Instagram співачка показала, як виглядало її таємне весілля з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні