Лайм

Мало приємного: Ірина Федишин розповіла, як перехворіла Covid-19

Співачка зізналася, чому приховувала свій діагноз

Поп-виконавиця Ірина Федишин вперше розповіла, що перехворіла з чоловіком на коронавірус. За словами артистки, їй пощастило більше, а от чоловіку було вкрай непросто. Тому пара вирішила не афішувати свої проблеми.

"Не хотіла про це раніше розповідати, коли ми хворіли. Тому що мало тут приємного, - зазначила артистка в студії програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна". - Дійсно важко емоційно та психологічно. Тому не хотілося зайвих питань".

Ірина Федишин Фото: Instagram / Ірина Федишин

За словами Федишин, з чоловіком, продюсером Віталієм Човником, вони захворіли майже одночасно. Але якщо у співачки хвороба протікала плавно і без ускладнень, то от чоловіку довелося помучитися.

"У чоловіка було двостороннє запалення. І коли він пропив сім днів антибіотик, ми пішли зробили КТ - воно показало, що і аналізи погіршилися, і запалення збільшилося, - згадала співачка. - Це, насправді, нас дуже налякало".

Федишин зізналася, що сильно перенервувала через стан чоловіка, а тому не обійшлося без заспокійливих. Сьогодні сім'я вже одужала та повернулася до колишнього життя. Але, згадуючи особистий досвід, співачка закликала українців не бути байдужими до пандемії та обов'язково дотримуватися правил: "Носіть маску, дотримуйтеся дистанції, бережіть своє здоров'я, себе та своїх рідних".

  • У вересні доволі важко перехворіли на коронавірус співачка Камалія та її рідні. Час від часу співачка виходила в ефіри в соцмережі та розповідала про симптоми хвороби. В кінці місяця вона повідомила фоловерам про те, що отримала вже довгоочікуваний негативний тест на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші