Лайм

Netflix зніме документальний фільм про сім'ю Бекхемів - в зйомках буде використаний особистий архів відеозаписів

Вихід картини запланований на літо 2021 - початок 2022 року

Стрімінговий сервіс Netflix випустить фільм про життя знаменитого подружжя Бекхем. Документальна картина розповість історію стосунків зірки футболу Девіда Бекхема та дизайнера одягу Вікторії Бекхем з моменту їхнього знайомства до сьогоднішнього дня.

В основу фільму увійдуть архівні записи сімейних торжеств, спільних подорожей, а також кадри з перших побачень знаменитої пари. Як зазначає таблоїд The Sun, у сім'ї зберігається великий відеоархів, а нове шоу "покаже зовсім іншу сторону життя Девіда та Вікторії".

Девід та Вікторія Бекхем Фото: instagram.com/victoriabeckham

Частина фільму буде знята у форматі реаліті-шоу: операторисупроводжуватимуть Девіда та Вікторію на ділових зустрічах та різних поїздках. У картині також з'являться діти зіркової пари: 21-річний Бруклін, 18-річний Ромео, 15-річний Круз та 9-річна Харпер.

Крім Netflix, виробництвом фільму також займеться продюсерська компанія Девіда Бекхема Studio 99. Бюджет проекту - 20 мільйонів доларів.

Діти Девіда і Вікторії Бекхем Фото: instagram.com/victoriabeckham

  • Старший син Девіда та Вікторії Бекхем зробив пропозицію актрисі та дочці мільярдера Ніколі Пельтц. 21-річний Бруклін та його 25-річна кохана зустрічаються сім місяців.
  • 4 липня Вікторія та Девід Бекхем відсвяткували опале весілля. У день 21-ї річниці зіркова пара мило привітала один одного в соцмережах, опублікувавши зворушливі кадри з особистого архіву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу