Лайм

Каньє Вест вибув з президентської гонки в США - скільки голосів дісталося реперу

Тепер музикант мітить в президенти в 2024 році

Президентським амбіціям Каньє Веста не судилося здійснитися в 2020 році, але ексцентричний репер не має наміру від них відмовлятися. Він натякнув, що через 4 роки повторить свою кампанію з кращими результатами.

"Ну що ж. Каньє 2024!" - написав репер під фото, на якому стоїть біля екрану з результатами голосування на виборах президента США.

У 2020 році Каньє Вест запізнився з реєстрацією в якості кандидата, тому з'явився в бюлетенях лише в 12 штатах. Згідно з попередніми підрахунками, він отримав майже 6000 голосів в Колорадо і більше 1200 голосів у Вермонті - штатах, які дісталися кандидату від демократів Джо Байдену. NY Post пише, що в "червоних" штатах, де традиційно лідирують республіканці, за репера голосували більш активно. В Арканзасі він отримав 3979 голосів; в Айдахо - 2309; в Айові - 3179; в Кентуккі - 6259; в Луїзіані - 4837; в Міннесоті - 6796; в Міссісіпі - 3 009; в Оклахомі - 5587; в Теннессі - 10188; а в Юті - 4053 голоси.

Раніше у вівторок Вест оголосив, що проголосував на виборах за себе, і це був його перший досвід участі в президентських виборах в США. "Бог такий добрий. Сьогодні я вперше в своєму житті голосую за президента США, і це той, кому я дійсно довіряю ... це я", - написав він у Твіттері.

У коментарях люди обурюються, що тисячі американців поставилися до виборів несерйозно, віддавши музикантові свої цінні голоси. Крім того, багато хто засуджує позицію самого Веста.

"Неважливо, проголосували ви за Трампа або за Байдена, але голосувати за когось ще - пряма безвідповідальність. У тих, хто це робить, відсутнє почуття відповідальності", - пишуть вони. - "Вітаю, ви тільки-но проголосували за Трампа". "Той факт, що за 40 з гаком років життя ти, Каньє, жодного разу не голосував, крім як за себе, - ганьба".

  • Раніше Каньє Вест дав велике інтерв'ю Forbes, розповівши, якою бачить Америку в разі своєї перемоги на виборах. Вийшло так собі, адже він виявився супротивником вакцин, зубної пасти і дезодорантів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil