Лайм

Колишня дружина звинуватила Олега Кензова в домашньому насильстві - співак поспішив з відповіддю, але вийшло так собі

Пара прожила в шлюбі три роки

Екс-дружина українського співака та ведучого Нового каналу Олега Кензова Наталя Єрмоленко, відома під псевдонімом Dj Мадонна, заявила, що в шлюбі була жертвою домашнього насильства.

В інтерв'ю "Зірковому шляху" вона розповіла , що виконавець хіта "По кайфу" бив її та дітей протягом трьох років. За її словами, причиною неконтрольованої поведінки часто були ревнощі.

Dj Мадонна Фото: instagram.com/_dj__madonna

Співак постійно перевіряв телефон дружини, щоб знайти привід для сварки. А одного разу навіть зламав електронну пошту в пошуках доказів її невірності. Виявивши стару переписку з колишнім хлопцем, Кензов підняв на дружину руку.

"Ось ти там писала своєму хлопцеві колишньому, що ти його любиш. Я йому кажу: "Яка різниця, що було до тебе? У мене діти є, чоловіки були і в загальному, він мене катовал всю ніч. Це було до того, поки діти не встали в школу", - згадує Наталя. - Я сказала йому: "Будь ласка, можеш піти з квартири, у мене просто розривається голова". І зайшов мій старший син, і він сказав: "Мам, господи, що ця сволота від тебе хоче? "Олег почув і почав бити мого сина. Молодша дитина стояла та обмочилася, почала кричати: "Олег, будь ласка! "Загалом, я не пам'ятаю, як я його відтягла і він пішов".

Dj Мадонна з дітьми Фото: instagram.com/_dj__madonna

Dj Мадонна не стала знімати побої, так як їй було соромно, що вона живе з абьюзером. До того ж діти Наталії просили маму пробачити його.

За словами Наталії, побиття не припинялися і після примирення зі співаком. Олег застосовував насильство не тільки вдома, а й на гастролях. Але дівчина постійно прощала його, оскільки дуже любила чоловіка і була залежна від цих стсоунків. Розлучитися з тираном Мадонні вдалося тільки тоді, коли він сам пішов від неї до іншої дівчини.

Журналісти програми зв'язалися з Кензовим, щоб той прокоментував слова колишньої дружини. Співак назвав заяву Наталії брехнею.

"Та ви що?! Це неправда. Це абсолютна брехня і я ще не чув жодного разу, щоб колишня якась дружина говорила щось нормальне про чоловіка, який її кинув... Злість. Злість, розумієте ... Пішов від неї і не помер", - сказав виконавець, зазначивши, що більше не хоче продовжувати розмову на цю тему.

Олег Кензов Фото: instagram.com/okenzov_official

Олегу Кензову 32 роки. Злітним майданчиком для співака стала участь в шоу "Х-фактор". Після проекту він став давати свої перші концерти та записувати пісні. Після виходу трека "По кайфу" в 2019 році на виконавця обрушилася нова хвиля популярності. Наразі Кензов також веде шоу Нового каналу "Кохання на виживання".

З Наталею Олег познайомився під час роботи в одному з нічних клубів Києва. В той момент співак розлучився з першою дружиною. У пари почався службовий роман і співак переїхав до коханої. У 2015-му році Кензов та Єрмоленко одружилися.

Весілля Олега та Наталії Фото: viva.ua

Dj Мадонна приховує свій вік, але відомо, що вона значно старше співака. Наталя виховує двох синів від попередніх стосунків і вже встигла завоювати титул "супермама", взявши участь в шоу каналу СТБ.

Dj Мадонна Фото: instagram.com/_dj__madonna

  • Білоруський виконавець Сергій Пархоменко, відомий під псевдонімами Серьога і Поліграф ШарікOFF, бив свою колишню кохану Поліну Ололо, входив в жорсткі запої та вживав наркотики. Таку заяву зробила екс-дружина репера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності