Лайм

Оля Полякова відповіла на критику її концерту з Філіпом Кіркоровим в Дубаї

Співачка заявила, що фестиваль в ОАЕ ніяк не пов'язаний з російським державним святом

4 листопада Оля Полякова виступила разом з Філіпом Кіркоровим на фестивалі Parus Fest в Дубаї. У лайн-апі співачка була єдиною українкою серед російських виконавців, а в своєму Instagram Кіркоров написав, що зустріч з Поляковою в День народної єдності (державне свято в РФ) "дуже символічна". Ця заява обурила українських користувачів мережі, і Полякова відповіла на претензії в Instagram. За її словами, фестиваль Parus ніяк не пов'язаний з російськими святами і політикою.

Фото: parusfest.com

"Виявляється, комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Це, виявляється, "зрада", а сам Філіп, виявляється, ворог України, - висловилася Полякова. - У січні я гастролювала в США і Канаді. Ми зустрілися з Філіпом в Майямі, де він запропонував мені виступити з ним разом в Еміратах. Ми разом відпочивали, ходили в ресторани, на вечірки, виходили в ефір, знімали сторіз. Все це було в новинах. Але тоді це ні у кого взагалі не викликало нічого подібного до того, що сьогодні влаштували. Ні коментарів, ні новин, нічого. Навесні, під час локдауна, ми з Філіпом вийшли в прямий ефір мого онлайн-шоу "ПоляВидение" і теж - ні слова кривого, все нормально, ніяких проблем. А тут щось пішло не так?! Це що ж, цікаво? Відколи Філіп Кіркоров, який став зіркою ще за царя Гороха, який слова кривого не сказав ні проти нашої країни, ні проти нашого народу, раптом став ворогом? А спілкування з ним стало злочином проти людства?"

Полякова підкреслила, що її позиція по концертам в Росії не змінилася, але вона буде виступати де і з ким захоче. "У Росії я не виступаю. У Дубаї я виступаю. Якщо ця позиція не збігається з вашою, то це ваші проблеми. Я не збираюся її з вами погоджувати, обговорювати", - заявила вона.

Також Полякова заступилася за позицію Кіркорова, який "хоче миру між людьми і між країнами".

"Він пише це так, як він це бачить, і як він це відчуває. І я хочу миру. І звичайно ж я хочу, щоб нам повернули наші землі, щоб вивели війська, щоб повернули кордони, - каже співачка. - Організатори фестивалю Parus працюють на території ОАЕ не перший рік для російськомовної публіки з України, Казахстану, Молдови, Грузії, Білорусі, Росії, для всіх людей, які розуміють російську мову. Я російськомовна співачка і співаю російською, буду виступати там, де я потрібна. Фестиваль Parus не має ніякого стосунку ні до яких російських державних свят, єдностей, ні до яких політичних підтекстів цей фестиваль в Дубаї відношення не має. Це все перекручування слів Філіпа і підлість деяких журналістів".

Також Полякова вважає, що нападки на неї пов'язані з тим, що вона раніше заявила, що "держава вбиває концертний бізнес в Україні", після чого їй заборонили проводити концерти в Харкові, Білій Церкві та Києві.

  • Нагадаємо, що недавно Олі Поляковій дісталося через концерт в Харкові. Справа в тому, що в день виступу співачки в Україні зафіксували черговий антирекорд за випадками захворювання Covid-19, і Харків знаходився в "помаранчевій зоні". Після концерту слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину, а на співачку обрушилася хвиля гніву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято