Лайм

Відбувається якась лажа: Ілон Маск здав тести на Covid-19, і його результати - космос

Найближчим часом глава Tesla чекає на результати ПЛР-тестів з різних лабораторій

Глава компаній Tesla та Space X Ілон Маск здав чотири експрес-тести на коронавірус, і отримав різні результати. Найближчим часом підприємець отримає ще результати ПЛР-тестів.

"Відбувається якась лажа, - написав він у Twitter. - Чотири рази за день здав тест на коронавірус. Два результати негативні, два позитивні. Один і той же апарат, той же тест, і одна й та ж медсестра".

Для впевненості Маск здав кілька ПЛР-тестів у різних лабораторіях і чекає на результати у найближчу добу. На питання підписників про самопочуття він лише вказав, що поки не відбувається "нічого незвичайного" - лише симптоми звичайної застуди.

Любителі теорій змови одразу ж заговорили про "неіснуючий коронавірус" і масовий обман людей. "Так, може, ось чому ми спостерігаємо такий різкий стрибок статистики?", "Тому що вся ця історія з вірусом - така ж лажа", - поспішили з висновками в коментарях. У свою чергу, тим, хто сумнівається, нагадали, що експрес-тести вже давно користуються сумнівною репутацією.

  • Тим часом вчені активно працюють над створенням вакцини від Covid-19, яким, згідно з даними університету Джонса Хопкінса (США), заразилися вже понад 50 млн людей у всьому світі.
  • Вакцина від коронавіруса, розроблена компаніями BioNTech і Pfizer, показала в попередніх випробуваннях 90% ефективності і дала надію на швидкий кінець епідемії. Її творцями стала сімейна пара вчених - доктор Угур Шахін і його дружина Озлем Тюречі. Читайте також на theLime, як діти турецьких мігрантів стали одними з найуспішніших людей Німеччини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа