Лайм

У США назвали найсексуальнішого чоловіка 2020 року - ним став актор "Чорної пантери"

Майкл Б. Джордан перейняв титул у співака Джона Ледженда

33-річний Майкл Б. Джордан, відомий за ролями лиходія Н'Джаки у фільмі "Чорна пантера" і Адоніса Кріда в продовженні "Роккі", став найсексуальнішим чоловіком світу за версією американського журналу People.

Фото: JOSHUA KISSI / PEOPLE

"Це круте відчуття. Всі жартували: "Майк, це єдине, чого ти, ймовірно, не отримаєш". Але я радий бути частиною цього клубу - це гарний клуб", - поділився він своїми відчуттями.

Джордан ніколи не був одружений, а у вільний від роботи час любить водити машину, готувати і грати у відеоігри. Секретом своєї впевненості він називає "повне усвідомлення того, що неможливо зробити щасливими всіх".

Фото: https://www.instagram.com/michaelbjordan/

"У вас можуть бути тільки добрі наміри, але ви все одно зустрінете протиріччя або якийсь негатив, - каже він. - Іноді вам просто потрібно довіряти всесвіту. Ви повинні просто вірити в себе і робити те, що вважаєте правильним".

Серед знаменитостей, які носили титул найсексуальнішого чоловіка в минулі роки, - Джон Ледженд, Ідріс Ельба, Бен Аффлек, Меттью Макконахі, Бред Пітт, Пірс Броснан, Джонні Депп, Дуейн Скеля Джонсон, Х'ю Джекман, Кріс Хемсворт, Девід Бекхем, Метт Деймон і інші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі