Лайм

Глядачі "Перших ластівок" дочекалися трейлер 2 сезону, а тепер не можуть дочекатися прем'єри - кажуть, це рівень Netflix

Прем'єра молодіжного трилера відбудеться 14 грудня

Новий канал представив перший трейлер молодіжного серіалу "Перші ластівки. Zалежні". Це не продовження минулорічної історії, другий сезон розповість абсолютно новий сюжет з новими персонажами. Незмінними залишаться лише актори та гострий соціальний меседж.

Другий сезон торкнеться ряда надважливих тем: непрості взаємини дітей та батьків, наркотична, сексуальна та інші залежності. Причому вони є не тільки у сучасної молоді, а й у дорослого покоління.

Чи зможуть герої побороти власних демонів і зупинитися за крок від смерті, до якої їх підштовхує Друг? Відповідь на це питання глядачі дізнаються вже 14 грудня.

"Перші ластівки" - молодіжний трилер Нового каналу, який розповідає про реальні страшні речі, які відбуваються навколо. Перший сезон вийшов в 2019 році і зібрав мільйони переглядів, а також десятки професійних нагород.

Сюжет першої частини розповідає історію старшокласників, який прийшли на 1 вересня і дізналися, що одна з учениць зістрибнула з багатоповерхівки та померла. Намагаючись розібратися в причинах цього вчинку, кілька її однокласників починають вести власне розслідування. В результаті вони не тільки дізнаюся хто вбивця, але й розкривають таємниці вчителів та батьків школярів.

Актори серіалу "Перші ластівки" Фото: Новий канал

  • Netflix опублікував трейлер фільму "Життя попереду" за однойменним романом французького письменника Ромена Гарі. Головну роль в драмі зіграла Софі Лорен - для 86-річної актриси це перша повнометражна картина за останні 11 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв