Лайм

Біля берегів Тасманії зняли, як у небі пронеслася гігантська вогняна куля: відео

Схоже, крім вчених падіння метеорита більше ніхто не бачив

Дослідники біля берегів Тасманії стали чи єдиними очевидцями польоту метеора. Унікальний момент зафіксували й камери дослідного судна, на якому вчені працювали над картою морського дна. Тож не дивно, що ролик тут же став вірусним у мережі.

Як пише NY Post, в момент падіння метеорита судно дослідників перебувало біля південного узбережжя австралійського штату Тасманія. Вогненна куля з'явилася в небі після 21:20 за місцевим часом та зникла за кілька секунд.

"Метеор перетнув небо просто перед кораблем, а потім розбився [...] Його яскравість була неймовірно", - зазначив керівник рейсу Джон Хупер.

Відео з корабля відразу розійшлося соцмережами та місцевими ЗМІ. При цьому поки про метеор немає ніяких додаткових відомостей. Наразі розвели руками і в Міжнародній метеорологічній організації, яка відстежує пересування метеорів.

  • Облітаючи пустелю в штаті Юта (США), бригада Департаменту громадської безпеки виявила таємничий 3-метровий моноліт, який дуже нагадав сцену з фільму "2001: Космічна одіссея" Стенлі Кубрика. Що правда, помилуватися їм туристи вже не зможуть.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil