Лайм

Джонні Деппу знайшли заміну у "Фантастичних звірях 3", але фани не в захваті і обіцяють авторам бойкот

Шанувальники впевнені, що з Джонні Деппом вчинили несправедливо

Данський актор Мадс Міккельсен все ж замінить Джонні Деппа в картині "Фантастичні звірі 3" та зіграє роль злого чарівника Гріндевальда. Про це пише Deadline з посиланням на офіційну заяву студії Warner Bros.

Що правда, фани франшизи та Джонні Деппа так само не в захваті. Ніхто не сумнівається в здібностях Міккельсена (а деякі навіть впевнені, що новий Гріндевальд може виявитися ефектнішим за попереднього), але ситуацію зі звільненням Деппа вважають несправедливою та загрожують авторам фільму бойкотом.

Мадс Міккельсен Фото: Getty Images

На думку захисників Деппа, Міккельсену варто було відмовитися від ролі, щоб підтримати колегу та жертв домашнього насильства в цілому. Прийнявши пропозицію Warner Bros., актор нібито "показав своє справжнє обличчя".

"Я обожнюю Мадса, але не буду дивитися третю частину "Фантастичних звірів", - пишуть в Твіттері. - Сподіваюся, він погодився тільки за умови, що вони знімуть фільм про Ганнібала".

Про який скандал мова? Що знову накоїв Джонні Депп?

В тому й справа: фани актора впевнені, що нічого, а правду ми напевно ніколи не дізнаємося. Раніше таблоїд The Sun звинуватив Деппа в насильстві стосовно його колишній дружині Ембер Херд. Сам актор назвав це наклепом і подав до суду, але програв його, так і не отримавши компенсацію за збиток репутації. У зв'язку із звинуваченнями та судовими позовами у Warner Bros. попросили Деппа відмовитися від ролі у "Фантастичних звірях", що викликало хвилю обурення його шанувальників.

У мережі одразу ж створили петицію з вимогою повернути актора до ролі Гріндевальда (а інакше буде бойкот), яку підписали понад 230 тисяч людей. Масла у вогонь підлив і той факт, що скандал і судові тяжби, на відміну від ситуації з Деппом, не завадять Ембер Херд зіграти у другій частині екшену "Аквамен".

Проте відомо, що до всіх цих подій Джонні Депп встиг знятися в одній сцені "Фантастичних звірів 3", але умови контракту дозволять йому отримати повний (восьмизначний) гонорар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа