Лайм

У Книгу рекордів Гіннеса внесли найбільш сирну піцу в світі, і це справжня калорійна бомба

Ексклюзивна страва побила попередній рекорд - піцу з 154 сирами

Якщо піца 10 сирів здається вам гастрономічною надмірністю, тримайтеся міцніше: французький шеф-кухар Бенуа Брюель приготував піцу з 254 сирами, побивши і без того неймовірний світовий рекорд, пише NY Post.

Умілець із Ліона примудрився вмістити всі сири в одну стандартну піцу розміром 30 см, а приготування страви зняв на відео і опублікував на YouTube. Представникам Книги рекордів Гіннесса він розповів, що зважився на експеримент, дізнавшись про рекорд Австралії - піці з "жалюгідними" 154 сирами. За словами Брюель, рекорд має належати Франції - "країні найкращих сирів і молочних продуктів".

Приготування піци вагою близько 800 грамів зайняло близько 2 годин, а її собівартість перевищила 1000 доларів. Коли калорійну бомбу вийняли з печі, кілька щасливчиків змогли спробувати її, заплативши 50 євро за шматок. Судячи з їхніх відгуків, блюдо-рекордсмен вийшло смачним, а кожен його сантиметр - унікальним, адже 254 сири були розкладені на коржі у випадковому порядку.

  • Ресторан приготував бургер на 32 тисячі калорій і погодився подарувати гіганта будь-кому, хто зможе його доїсти. Вага страви - 12 кг, і його вистачило б, щоб нагодувати 14 чоловік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами