Лайм

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зізнався, чому боїться заводити акаунти в соцмережах

31-річного актора немає в жодній соціальній мережі

Поки Руперт Грінт б'є світові рекорди, швидше за всіх набираючи мільйон фоловерів в Instagram, головна зірка "Гаррі Поттера" не поспішає реєструватися в соціальних мережах. 31-річний Деніел Редкліфф зізнався, що його психіка просто не впорається з напливом негативних коментарів.

Фото: Getty Images

"Я хотів би сказати, що для цього є якась розумна причина, адже я дійсно подумував завести Twitter. Але я на 100 відсотків упевнений, що якби я це зробив, ви б щоранку читали новини накшталт: "Ден Редкліфф поскандалив з випадковою людиною в Твіттері", - сказав актор в YouTube-шоу First We Feast. - Коли я був молодший, я шукав коментарі про себе в Інтернеті і читав різне лайно. Це божевільне і шкідливе заняття. І для мене Twitter та інші соцмережі ніби продовження цього всього".

Редкліфф додав, що не вважає себе досить сильним психологічно, щоб справлятися з хвилями негативу. Нагадаємо, що раніше зірка "Гаррі Поттера" говорив, що в юності не міг впоратися з вантажем слави і почав зловживати алкоголем.

"Найшвидший спосіб забути про те, що за тобою спостерігають, - це сильно напитися. Потім, коли ти напиваєшся, починаєш розуміти: "О, тепер люди спостерігають ще більше, тому що я сильно напиваються. Напевно, мені потрібно пити ще сильніше, щоб повністю це ігнорувати", - сказав актор.

  • Читайте також про двійника Емми Вотсон, яка стала зіркою соцмереж завдяки неймовірній схожості з актрисою "Гаррі Поттера". Лише в деяких ракурсах дівчину іноді видає ніс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня