Лайм

Кондитер перетворила будинок Кевіна з фільму "Один вдома" в імбирний пряник висотою 1,5 метра

Солодкий шедевр створили на честь 30-річчя різдвяної комедії

У 2020 році фільму "Один вдома" виповнюється 30 років, і дизайнер тортів Мішель Вібово об'єдналася з Disney +, щоб відтворити будинок сім'ї МакКалістерів з їстівних інгредієнтів. Так у кондитера вийшов пряниковий будиночок, який з точністю до сантиметра повторює свій знаменитий оригінал, пише NY Post.

Фото: NY Post

Майстриня досконально вивчила архітектуру і оздоблення будинку, створила власні ескізи і витратила майже 300 годин на створення солодкого шедевра. Висота пряникового будиночку становить 1,5 м, а довжина - 1,7 м. Розглядаючи його, фанати помітять безліч важливих деталей, починаючи від машини доставки піци і закінчуючи крихітними фігурками Кевіна, старого з лопатою і грабіжників Гаррі і Марва.

"Один вдома - класичний різдвяний фільм, він дарує мені дуже святковий настрій. Якщо придивися до будиночка ближче, побачите багато деталей - двох грабіжників Марва і Гаррі, будиночок на дереві, гойдалку з покришки. Перед вхідними дверима є Кевін, який врізався в замет на своїх санках. Це чудово", - розповіла Мішель.

Щоб зробити своє творіння ще більш реалістичним, кондитер додала живопліт, дерева, ліхтарні стовпи і 14 коробок від піци, якою так любив ласувати Кевін.

Незабаром пряниковий будиночок переїде в Центр для дітей та молоді при лікарні Royal Marsden в Англії, а ось справжній будинок, в якому знімали фільм, сьогодні огороджений великим парканом. Нові власники, які в 2016 році купили культовий будинок за 1,5 млн доларів, вирішили захистити його від сторонніх очей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко