Лайм

Після нападу акули чоловік сам доплив до берега, і його порятунок здивував навіть лікарів

Незважаючи на серйозні травми, серфер зміг дістатися до лікарів

29-річний серфер з Австралії отримав серйозні травми під час нападу акули, але самостійно доплив до берега і пройшов 300 метрів в пошуках допомоги. Дивовижну історію порятунку чоловіка виданню The Guardian розповіли лікарі.

Фото: Wikimedia

Фельдшер Майкл Рашбам, який надав серферу першу допомогу, підтвердив, що у потерпілого були серйозні рвані рани на спині, сідницях і нозі.

"Ми стабілізували його на узбіччі дороги, обробили рани і дали знеболююче. У молодої людини були серйозні рани, в тому числі на спині, сідницях і стегнах. Ці травми відповідали укусу досить великої акули", - сказав Рашбам.

Опинившись в лікарні, потерпілий написав листа з подякою парамедикам і лікарям, які його врятували. Також він розповів все, що пам'ятає про напад морського хижака.

"Я сидів на дошці, коли відчув удар в лівий бік. Здавалося, ніби мене збила вантажівка, - написав серфер. - Акула вкусила мене за спину, сідницю і лікоть, відірвала шматок від дошки. Я побачив її лише коли вона відпустила мене і зникла".

Фото: twitter.com/PatJamesTiser

Медики, тим часом, здивовані, що потерпілому вдалося допливти до берега і звернутися за допомогою. "З огляду на тяжкість його травм, це було вельми дивовижно", - сказав фельдшер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії