Лайм

Тіна Кароль вирішила, що українки дуже скромні, і представила свою авторську лінійку взуття

Співачка спробувала себе в ролі модного дизайнера

Співачка Тіна Кароль разом з українським брендом Kachorovska створила свою першу колекцію взуття. У лінійку під назвою "Сама собі свято" входять босоніжки та сабо з відкритим носком, обшиті текстилем. Родзинкою кожної пари є підвіска на підошві або кристали Swarovski.

Як розповіла артистка в Instagram, на створення колекції її надихнули українки. "Нас навчили бути скромніше, ніж потрібно. Наші жінки - фантастичні, пора додати їм любові до себе. Tina Karol x Kachorovska саме про це!", - поділилася Тіна. Робота над створенням взуття тривала рік, і Кароль особисто вникала в усі технологічні нюанси.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль (@tina_karol)

"Головний наш меседж - всередині вас є любов до себе, всередині вас є щастя. Не чекайте ідеального моменту, створіть собі свято зараз", - додала зірка.

Окрім взуття в колекцію "Сама собі свято" також увійшли мініатюрні сумочки на ланцюжку. Всі товари з лінійки створені зі спеціального зносостійкого сатину, який можна очищати звичайним мильним розчином. Ошатність кожному аксесуару надають кристали Swarovski. Колекція представлена в декількох відтінках - від класичного чорного до ніжно-рожевого.

Шанувальники Тіни Кароль зможуть придбати товари з першої колекції співачки в фірмових бутиках Kachorovska. Ціна будь-якого взуття - 5200 грн, а сумочки - 1500 грн.

Босоніжки Tina Фото: kachorovska.com

Сабо Tina Фото: kachorovska.com

Кросбоді TINA MICRO Фото: kachorovska.com

  • Раніше Тіна Кароль повторила знаменитий кадр з кліпу "Ноченька", який був знятий в далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота - четверта в кар'єрі виконавиці і була в той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.
  • Також ми писали, що Тіна Кароль стала героїнею вересневого номера української версії журналу Vogue. Співачка прикрасила сторінки глянцю, а також дала інтерв'ю, в якому було порушено тему її особистому житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності