Лайм

Pantone обрав подвійний колір 2021 року - це поєднання суворої реальності і яскравого оптимізму

Головними кольорами наступаючого року стали сірий і жовтий

Інститут кольору Pantone обрав головні відтінки 2021 року: яскравий і радісний жовтий Illuminating (Pantone 13-0647) і сірий Ultimate Grey (Pantone 17-5104). Таким поєднанням команда Інституту хотіла підкреслити силу і надію, з якими світ вступає в новий рік після важкого 2020-го, пише NY Post.

Фото: Pantone

"Поєднання стійкого Ultimate Grey з яскравим жовтим Illuminating висловлює позитив, підкріплений силою духу, - сказала Леатріс Ейсман, виконавча директорка Pantone. - Практична і міцна, але водночас час тепла і оптимістична, ця комбінація кольорів дає нам стійкість і надію. Ми повинні відчувати себе бадьорими і натхненними, це важливо для людського духу".

Фото: Pantone

Pantone обирає подвійний колір року не вперше. З 2016-му в центрі уваги опинилася пара ніжно-рожевого Rose Quartz і блакитно-бузкового Serenity.

  • Раніше Інститут кольору Pantone представив новий відтінок червоного і присвятив його менструації. У компанії мають намір боротися із соромом навколо "найбільш нормальної з функцій організму".
  • Вчені створили супербілий колір, який допоможе боротися зі спекою і економити на електриці. Нова фарба здатна відбивати сонячні промені на 95,5%.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля