Лайм

Прем'єра "Перші ластівки. Zалежні": де дивитися всі серії

Що чекає на шанувальників 1 сезону

Увечері 14 грудня на Новому каналі відбудеться прем'єра довгоочікуваного українського серіалу "Перші ластівки. Zалежні" - шанувальники 1 сезону побачать дві перші серії. Де дивитися онлайн, коли чекати продовження і про що нова антологія - далі в матеріалі.

"Перші ластівки. Zалежні" Фото: Новий канал

"Перші ластівки. Zалежні": сюжет

Українські студенти другого курсу факультету журналістики живуть звичайним життям - кохають, мріють, піддаються залежностям і борються з ними. Але все кардинально змінюється, коли в гуртожитку знаходять труп, а їх викладачка починає власне розслідування.

Згідно з ідеєю авторів, новий сезон не є продовженням попереднього, хоча глядачі побачать ообличчя вже добре знайомих акторів. У цьому головна "фішка" серіалу антології - на шанувальників чекають інша історія та зовсім нові персонажі.

"Перші ластівки. Zалежні": актори

Незважаючи на те, що історія та персонажі сезону абсолютно нові, більшість акторів перекочували з першого сезону. Серед них - Олександр Рудинський, Максим Девізоров, Таїсія-Оксана Щурук, Олег Гоцуляк, Максим Самчик, Вікторія Литвиненко, Олександр Бегма. Акторський каст поповнився й новими яскравими особами: в "Ластівках..." також зіграли Настя Пустовіт, Віталій Салій, Роман Ясиновський та навіть Ада Роговцева.

"Перші ластівки. Zалежні": де дивитися онлайн

Протягом чотирьох днів серіал виходитиме на Новому каналі - по дві серії з 21:00. Також "Перші ластівки. Zалежні" можна буде подивитися на стрімінгових платформах OLL.TV, Megogo.net, Sweet.TV, Divan.TV. При цьому, як зазначили автори, серіал не вийде на офіційному сайті Нового каналу та YouTube.

"Перші ластівки. Zалежні": всі серії

  • 1-2 серії: Понеділок, 14 грудня, 21:00
  • 3-4 серії: Вівторок, 15 грудня, 21:00
  • 5-6 серії: середа, 16 грудня, 21:00
  • 7-8 серії: Четвер, 17 грудня, 21:00

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме