Лайм

Кондитер побудував найбільше солодке місто з пряникових будиночків - це мрія всіх дітей

На його будівництво пішло 10 місяців

Шеф-кухарю Джону Ловічу з Нью-Йорка знадобилося 136 кг тіста і 180 кг цукерок, щоб створити найбільше в світі село з пряникових будиночків, пише NY Post. Майстер, який чотири рази потрапляв до Книги рекордів Гіннеса, побудував своє солодке містечко виключно з кондитерських виробів.

Фото: nypost.com

Площа пряникового міста Ловіча становить 46 квадратних метрів, і на будівництво її пішло понад 10 місяців. Щоб змайструвати 580 будиночків, кухар використав 635 кг глазурі, 2000 жувальних цукерок, 900 льодяників і 8000 мармеладок. Звучить неймовірно, але цей шедевр вполовину менший від містечка з 1251 солодких об'єктів, який Ловіч побудував в 2017 році, побивши рекорд Гіннеса.

Фото: nypost.com

Пряникове місто встановили в Дитячому музеї Лонг-Айленда. Спробувати його на смак не вийде, але при наявності захисних масок маленькі відвідувачі та їхні батьки зможуть помилуватися кондитерським шедевром. В 2021 році Ловіч планує побити власний рекорд, і вже почав підготовку до великого будівництва, купуючи льодяники і глазур.

"Щороку, ще до того, як люди відкривають різдвяні подарунки, я починаю працювати над новим містечком. Я увійду в 2021 рік з надією, що життя нарешті повернеться в норму", - сказав він.

Фото: nypost.com

  • Помилуйтеся на витвір кондитера, яка перетворила будинок Кевіна з фільму "Сам удома" в імбирний пряник висотою 1,5 метри. Солодкий шедевр створили на честь 30-річчя різдвяної комедії.
  • Дівчина робить унікальні торти у вигляді тварин і людей. Розрізати такі шедеври зважиться не кожен, адже вони виглядають дуже реалістично.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера