Лайм

7 стильних речей, які можна подарувати на Новий рік подрузі, мамі або дочці

Чим можна порадувати близьких

Щороку в грудні чимало людей задаються питанням - що подарувати на Новий рік найближчим, адже і дітям, і дорослим хочеться відчути магію свята і знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. theLime вирішив підібрати кілька ідей стильних подарунків для прекрасної статі.

Природно, при виборі подарунка потрібно орієнтуватися на смаки і захоплення того, кому ви даруєте. Тому нова ваза або квітка в горщику стане приємним сюрпризом для тих панянок, які люблять доглядати за рослинами, але не порадує тих, у кого навіть кактуси довго не живуть.

Давайте розглянемо варіанти стильних подарунків для мами, бабусі, дорослої доньки або ж кращої подруги.

Плед, покривало, декоративні подушки

Кожна дівчина намагається створити затишок у своєму будинку або квартирі. Тому такі подарунки, як покривало на ліжко, плед, кілька цікавих подушок або якісь предмети декору завжди стануть приємним бонусом, який доповнить і урізноманітнить інтер'єр.

Фото: pixabay.com

Косметичка, бокс для косметики

У будь-якої дівчини рано чи пізно накопичується стільки косметичних засобів, що їх необхідно кудись складати. Тому відмінним варіантом для новорічного подарунка буде косметичка або ж спеціальний бокс для косметики.

Фото: pixabay.com

Палантин, хустка, шарф, берет

Стильний аксесуар здатний прикрасити навіть самий банальний образ, що складається з сірого светра і чорних штанів. Тому підберіть мамі, дочці або подрузі шовкову хустку або модний палантин. Якщо ви добре орієнтуєтеся у смаках тієї людини, якій ви вибираєте подарунок на Новий рік, можна купити набір, наприклад, берет і снуд або шапку і шарф.

Фото: pixabay.com

Фоторамка

Ще один варіант подарунка - оригінальна фоторамка. Можна купити як готовий виріб, так і замовити в спеціалізованих інтернет-магазинах рамку з вашим дизайном. Якщо це подарунок бабусі, замовте її у вигляді родинного дерева з місцем для фото кількох поколінь. А, наприклад, подрузі, яка нещодавно стала мамою, подаруйте рамку у вигляді метрики з параметрами її малюка.

Фото: pinterest.com

Блокнот

В еру інтернету та різних гаджетів складно здивувати когось блокнотом або щоденником. Проте до цих пір є люди, які люблять записувати свої плани, мрії або навіть нові рецепти в блокнот.

Фото: pixabay.com

Стайлер для волосся

Прилад для завивки або ж випрямлення волосся стане прекрасним подарунком для будь-якої дівчини. Зараз існує величезна кількість стайлерів, або як їх ще називають плойками, користуючись якими ви можете в лічені хвилини зробити собі нову зачіску.

Фото: pinterest.com

Сумка, гаманець

Якщо ви хочете дійсно порадувати того, кому вибирайте подарунок, можна подарувати нову сумку або гаманець. Пам'ятайте, що гаманець не можна дарувати порожнім, тому покладіть в нього символічну суму грошей. Щоб зробити подарунок особливим, можна замовити спеціальне гравіювання з ініціалами або ім'ям того, кому адресований подарунок.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші