Лайм

Том Круз влаштував скандал на зйомках "Місія нездійсненна 7" - все через нерви та коронавірус

До мережі потрапив запис зі знімального майданчика, на якому актор трохи розсердився

2020 рік добряче попсував усім нерви, не залізними вони виявилися і у Тома Круза. До мережі потрапив аудіозапис зі знімального майданчика фільму "Місія нездійсненна 7" в Британії, де актор і головний продюсер франшизи зірвався і доволі емоційно відчитав колег, які не дотримувалися соціальної дистанції.

Як пише The Sun, Круз вибухнув, коли побачив двох членів знімальної групи, які стоять на відстані менше метра один від одного. Незважаючи на те, що обидва були в масках, актора вже було не зупинити.

Том Круз Фото: Instagram / Tom Cruise

"Жодних вибачень! Скажіть це людям, які втрачають свої кляті будинки, тому що кіноіндустрія не працює. Це не додасть їм їжі на стіл. І за освіту не заплатить! Ось з якою думкою я лягаю спати щоночі", - вказав він.

За словами Круза, він щовечора спілкується з кіностудіями, страховими компаніями та кінопродюсерами, і завдяки їхній довірі зйомки тривають, а тисячі людей залишаються при роботі. "Ми - золотий стандарт! У Голлівуді знову почали знімати кіно завдяки нам! Вони вірять в те, що ми робимо. [...] Ми створюємо тисячі робочих місць, дідько б вас забрав! Щоб я не бачив такого більше ніколи. Ніколи!"

За подібні порушення необачним челнам команди Круз пригрозив миттєвим звільненням.

За даними джерела, сцена відбулася на очах у десятків співробітників студії Warner Bros. Як зазначили колеги Круза, актор дуже серйозно ставиться до питання безпеки на знімальному майданчику і щодня перевіряє, чи дотримані всі карантинні норми. Що ж стосується тих двох співробітників, колеги припустили, що вони завинили вже не вперше, і ситуація стала "останньою краплею". Звучало це так:

Нагадаємо, прем'єра бойовика "Місія нездійсненна 7" запланована на листопад 2021 року. У середині 2020-го, зі зрозумілих причин, зйомки довелося зупинити, вони відновилися лише у вересні.

  • Читайте також на theLime, як у Бельгії спроба влаштувати мешканцям будинку для людей похилого віку різдвяний сюрприз обернулася спалахом коронавіруса. Після візиту Санта Клауса 60 жителів і ще кілька співробітників установи підхопили ковід.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil