Лайм

Бабкін, Дорофєєва, Каменських та інші зірки об'єдналися заради бездомних тварин: милі фото

Зірки довели, що за їх яскравим сценічним образом, перш за все стоїть людина, яка вміє співпереживати та допомагати

Українські знаменитості взяли участь у зйомках соціального проекту на підтримку бездомних тварин #takeapetua. Зірки сфотографувалися з котиками та собачками з Гостомельського притулку для тварин, закликаючи українців взяти в свої сім'ї цих чарівних малят.

Цей благодійний проект реалізується з 2015 року, і з того моменту вдалося знайти нові родини кільком десяткам бездомних тварин по всій Україні, відзначили організатори компанії на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Бабкін Фото: instagram.com/takeapetua

У 2020 році проект підтримали багато українських селебріті, серед яких співачки DOROFEEVA (Надя Дорофєєва), TARABAROVA (Світлана Тарабарова), NK (Настя Каменських), Злата Огнєвіч, Ірина Білик, солістка "НеАнгелів" Слава Камінська, актриса Ольга Сумська, співак Сергій Бабкін та багато інших топових артистів.

Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/takeapetua

"У дитинстві всі безпритульні тварини, які траплялися мені на шляху, автоматично опинялися у нас вдома. Я рятувала всіх і вся, від пташок і до змій, ну просто не могла пройти повз. Зараз у мене немає можливості зібрати всіх тварин у себе вдома, але у кожного з нас є можливість допомогти будь-яким іншим способом: репостом, увагою, матеріально", - прокоментувала Слава Камінська.

Слава Камінська Фото: instagram.com/takeapetua

Настя Каменських Фото: instagram.com/takeapetua

Злата Огнєвіч Фото: instagram.com/takeapetua

Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Світлана Тарабарова Фото: instagram.com/takeapetua

Ольга Сумська Фото: instagram.com/takeapetua

  • Тим часом Влад Яма задумався про те, щоб поповнити свою сім'ю милим щеням, ось тільки не може визначитися з породою. Хореограф попросив поради у своїх дописувачів і ті з радістю взялися накидати варіанти. Деякі фоловери порадили взяти улюбленця з притулку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту