Лайм

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми представили різдвяну листівку, і принц Луї підкорив усіх

Одна з найприємніших традицій, яку щороку з нетерпінням чекають шанувальники королівської сім'ї

Традиційно напередодні Різдва члени британської королівської сім'ї публікують святкові листівки для своїх шанувальників по всьому світу. У 2020 році першим марафон фотосесій відкрив старший онук Єлизавети II з дружиною та дітьми.

Принц Уилям та Кейт Міддлтон опублікували різдвяну листівку в своєму офіційному акаунті в Instagram. Для сімейного знімка герцог та герцогиня Кембриджські обрали особливий антураж - дрова та сіно. Красива сім'я позувала в простих образах: джинсах, светрах та зручному взутті.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Шанувальники королівської сім'ї захопилися милим портретом і відзначили, що 7-річний Джордж схожий на принцесу Діану, а 5-річна принцеса Шарлотта стає копією своєї знаменитої прабабусі - Єлизавети.

Але найбільше компліментів дісталося 2-річному Луї. Хлопчик ширше всіх посміхався на фотографії, чим та підкорив усіх. "Луї - сама чарівність", "Від Луї просто не можу відвести очей", "Луї така краса", "Найчарівніший малюк", - пишуть в коментарях під фото.

  • В цьому році в зв'язку з пандемією Covid-19 королева Єлизавета та принц Філіп вперше за 33 роки зустрінуть Різдво в Віндзорському замку, без своєї сім'ї. В історичному залі Святого Георгія вже встановили 6-метрову норвезьку ялину, яку прикрасили гірляндами, сотнями іграшок та увінчали золотим ангелом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів