Лайм

Батько Брітні Спірс пояснив, навіщо домагається опіки над 39-річною співачкою

Джеймі Спірс не розмовляв з дочкою 4 місяці

Брітні Спірс намагається через суд позбутися опіки батька і звинувачує його в прийнятті ділових рішень без її відома. Сам Джеймі Спірс запевняє, що всього лише "захищає дочку від корисливих людей", про що розповів в коментарі CNN.

Фото: instagram.com/britneyspears

За словами Джеймі Спірса, до серпня 2020 року вони з Брітні знаходилися в гарних стосунках, але адвокат поп-зірки подав до суду заяву про позбавлення його посади опікуна, і з тих пір вони не розмовляли. У листопаді суддя виніс рішення на користь Спірса, хоча на слуханні представник Брітні заявив, що співачка "боїться батька" і відмовляється виступати, поки той контролює її статки.

"Я люблю свою дочку і дуже за нею сумую, - сказав Джеймі Спірс. - Коли член сім'ї потребує особливої опіки і захисту, родичі повинні діяти. Як робив я протягом останніх 12 з гаком років, охороняючи і захищаючи Брітні. Я продовжую люто оберігати її від тих, хто переслідує корисливі інтереси і прагне нашкодити їй або моїй родині".

Джерело, близьке до Брітні Спірс, повідломило CNN, що вона все ще має проблеми з психічним здоров'ям, через які в 2008 році була госпіталізована і потрапила під опіку батька. Крім статків співачки, які оцінюються в 60 млн доларів, Джеймі також контролював її особисті справи і медичні рішення.

Мати Брітні, яка розлучилася з Джеймі Спірсом в 2002 році, погоджується з рішенням дочки про відсторонення батька від посади опікуна. Їхні стосунки вона на назвала "токсичними".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй