Лайм

Екс-учасник "Холостячки" Євген Ковтуненко розповів, що йому завадило дійти до фіналу

Чоловік був одним з фаворитів Ксенії Мішиної

36-річного "юриста на мільярд" Євгена Ковтуненко називали переможцем реаліті "Холостячка". Однак чоловікові не вдалося дійти навіть до фіналу. Що ж завадило учаснику побудувати стосунки з Ксенією Мішиною?

На думку Євгена, причиною його уходу з проекту стала відсутність взаємної хімії. "Ми однозначно з нею цікаві один одному як люди, як особистості. Але взаємної романтики, на жаль, не було", - поділився екс-учасник "Холостячки" з Viva!

Євген Ковтуненко Фото: instagram.com/kov2nenko

Ковтуненко зізнався, що був упевнений, що буде в фіналі, але в якийсь момент відчув, що втрачає зв'язок з Мішиною.

"Звичайно ж, я засмутився, що не вдалося побудувати стсоунки з Ксенією. Перший час було трохи прикро, адже в процесі народилися щирі почуття", - говорить юрист.

Євген та Ксенія Фото: instagram.com/kov2nenko

Але, як зізнається Євген, час стирає всі емоції, і зараз його серце відкрите для нового кохання. З Ксенією Мішиною чоловік підтримує дружні стосунки. "Ми підтримуємо зв'язок і з великою повагою ставимося один до одного", - зізнався він.

Ковтуненко додав, що вдячний долі, що потрапив на проект "Холостячка", адже там він знайшов нових друзів, з якими часто зустрічається після проекту.

Довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка" відбудеться вже в цієї п'ятниці, 18 грудня. Ксенія Мішина вибере чоловіка, з яким продовжить стосунки поза проектом. Хто стане цим щасливчиком, Саша або Льоша, - дізнаємося вже через кілька годин.

  • А поки пропонуємо вам подивитися на квартиру, в якій живе Ксенія Мішина зі своїм сином Платоном. Актриса з дитиною розташувалися в знімній столичній квартирі зі стильним дизайном.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також