Лайм

До Маршаллових островів прибило човен з ледь помітною схованкою - близько двох років в океані дрейфував вантаж на $80 млн

І це не перший подібний випадок біля берегів Маршаллових островів

До одного з берегів Маршаллових островів прибило човен, в якому відпочиваючі виявили 649 кг кокаїну. Ледь помітна схованка знаходилася у прихованому відсіку під палубою.

Як пише Sky News, очевидці випадково наткнулися на партію наркотиків, коли намагалися витягнути судно на берег - на подив людей човен виявилася надмірно важким.

Фото: pixabay.com

Під палубою човна виявили сотні упаковок кокаїну по кілограму, на кожній з них стояв штамп з ініціалами KW. Поліція припускає, що човен з товаром на $80 млн втратили в шторм, і він приплив з Південної або Центральної Америки, а перед цим дрейфувала в океані близько двох років.

Примітно, що це не перший подібний випадок біля берегів Маршаллових островів. За останній час там виявили безліч схованок з наркотичними речовинами, але останній "вилов" за своїми масштабами виявився рекордним.

  • Читайте також на theLime, як літня мешканка Польщі влаштувала прибирання в будинку, і виявила в старому батьківському дивані дуже незвичайну схованку. Пенсіонерці довелося дзвонити в поліцію, але там їй спершу навіть не повірили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування