Лайм

Ксенія Мішина назвала обранця в фіналі шоу "Холостячка": як виглядає пара

Головна інтрига першого сезону розкрита!

У п'ятницю, 18 грудня, в ефір каналу СТБ вийшов довгоочікуваний 9 випуск шоу "Холостячка". До фіналу дійшли абсолютно два різних учасника - Олександр Еллерт та Олексій Тригубенко, і з кожним з них у головної героїні зав'язалася своя особлива історія. Але Ксенії Мішиній треба було вибрати тільки одного чоловіка. Хто став цим щасливчиком - читайте в матеріалі theLime.

Перш ніж визначитися, з ким продовжити будувати стосунки, Ксенія познайомила чоловіків зі своїм татом. Мішина покликала фіналістів на індивідуальні зустрічі, де дала можливість батькові поспілкуватися з кожним з претендентів на її серце. Потім були заключні побачення і доленосний вибір. Так, перемогу в шоу "Холостячка" здобув Олександр Еллерт.

Ксения Мишина и Александр ЭллертФото: instagram.com/stbua

Обранцеві Ксенії Мішиної 34 роки і він, як і героїня, медійна особистість. Олександр пише жарти для студії "Квартал 95", а також веде корпоративні заходи. Еллерт двічі був одружений, і від першого шлюбу виховує 12-річну дочку. Комік обожнює Елю, для якої намагається стати справжнім, відданим другом та добрим батьком.

Александр ЭллертФото: instagram.com/kholostyachka.stb

Еллерт був одним з явних фаворитів Мішиної протягом усього шоу. Стосунки пари розвивалися повільно, але настільки ніжно й трепетно, що саме Саша удостоївся першого поцілунку на проекту. Героїня не раз зізнавалася, що відчуває до учасника особливі емоції та неймовірний потяг.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

  • Раніше Ксенія Мішина показала квартиру, в якій живе з 8-річним сином Платоном. Зіркова мама та її дитина розташувалися у арендованій столичній квартирі зі стильним дизайном.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу