Лайм

5 ідей, що подарувати на Новий рік батькам, поєднавши приємне з корисним

Чим можна порадувати найближчих

Щороку в грудні багато хто задається питанням - що покласти під ялинку на Новий рік, щоб подарунок був не тільки приємним, але і корисним. Особливо, якщо це подарунок для найближчих людей - батьків. theLime вирішив розповісти, чим їх порадувати в цьому році.

Природно, перш за все слід звернути увагу на захоплення та інтереси батьків - якщо батько любить риболовлю, а мати - чайні церемонії з красивими сервізами, то з вибором подарунка у вас не повинно виникнути особливих складнощів.

Другий варіант - запитати їх, напевно, є якісь речі, в яких вони постійно собі відмовляли. Якщо ж батьки мовчать, як партизани, пропонуємо вам кілька універсальних варіантів.

Парні горнятка

Можна підібрати в магазині оригінальні парні аксесуари - чашки, іменні халати, брелоки з гравіюванням і т.д. Також ви можете замовити в спеціальних майстернях горнятка, пазли, картини, ключниці, колажі із зображеннями батьків або всієї родини - зараз можна втілити в життя свої найкреативніші ідеї.

Фото: pixabay.com

Соляна лампа

Для тих, хто хоче подарувати дійсно корисний подарунок, радимо придбати соляну лампу. Як і всі настільні лампи, вона теж має плафон. Тільки зроблений він не зі скла або пластику, а з натурального екологічно чистого матеріалу - солі.

Цей прилад стане не тільки стильним аксесуаром в спальні, але й буде позитивно впливати на здоров'я батьків. Соляні лампи очищують повітря, вбивають бактерії і грибки, а значить, і неприємні запахи, підвищують імунітет, сприяють психологічному та емоційному розвантаженню після важкого робочого дня.

Фото: pixabay.com

Сертифікат в спа

Чимало батьків, особливо похилого віку, звикли відмовляти собі в різних косметологічних або розслаблюючих процедурах. Саме час подарувати їм сертифікат в спа-салон або навіть путівку в хороший санаторій, де вони зможуть по-справжньому відпочити, набратися сил і здоров'я.

Фото: pixabay.com

Зволожувач повітря

У нинішніх реаліях хорошими подарунками будуть зволожувач повітря, а також пульсоксиметр і тонометр, якщо, звичайно ж, їх ще немає у ваших батьків.

Для того, щоб підтримувати в квартирі або будинку оптимальні параметри вологості, необхідний зволожувач повітря. Зазначимо, що пересушене повітря під час застуди, грипу та коронавірусу ускладнює перебіг хвороби та процес одужання.

Пульсоксиметр необхідний для вимірювання рівня насичення легенів киснем і пульсу, а тонометр - для вимірювання тиску. В ідеалі всі ці предмети повинні бути в кожному домі.

Фото: pixabay.com

Побутова техніка

Для того, щоб полегшити батькам процес прибирання або приготування їжі, можна підібрати нову побутову техніку. Це може бути, наприклад, робот-пилосос, мультиварка, гриль, міксер, комбайн, кавоварка та ін.

Сучасний робот-пилосос допоможе з прибиранням у важкодоступних місцях, а за допомогою мультиварки або гриля можна швидко приготувати повноцінний смачну вечерю.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування