Лайм

Прикордонники перевірять Моргенштерна перед концертом в Україні: що репер говорив про Крим

При наявності доказів порушення закону України, реперу можуть заборонити в'їзд до країни на три роки

Держприкордонслужба України перевірить російського репера Моргенштерна на предмет його незаконного в'їзду на територію окупованого Росією Криму. У разі виявлення порушень закону, музиканту, який зібрався з концертом до Києва, Харкова та Запоріжжя, можуть заборонити в'їзд на три роки.

"Перевірка здійснюється різними шляхами, - цитує "Радіо Свобода" представника відомства. - Якщо у нас буде попередня інформація про те, що він [Моргенштерн] відвідував Крим, підтвердження буде здійснюватися безпосередньо при появі його на державному кордоні".

Моргенштерн (Алішер Валєєв) Фото: Instagram / morgen_shtern

Чи відвідував репер Алішер Валєєв півострів після його анексії, поки достовірно невідомо. Нардеп Софія Федина не виключає, що музикант міг прилітати до Криму таємно, хоча сам Моргенштерн заявляв раніше, що розуміє, чим йому загрожує порушення закону України.

У жовтні цього року епатажний репер опублікував в мережі відео, в якому заявив, що з радістю приїхав би до Криму, але не хоче стати нев'їзним в Україні.

У грудні 2019 року Моргенштерн вже виступав в Одесі, і концерт закінчився скандалом. За збігом обставин в день концерту в місті оголосили траур за загиблими в пожежі, яка сталася в місцевому торгово-економічному коледжі. Звертаючись до глядачів зі сцени, Моргенштерн назвав траур "показухою" і закликав проводити якісні перевірки пожежної безпеки.

Обережно. На відео присутня ненормативна лексика (якщо для вас це вже занадто, подивіться краще миле відео, яким був би фільм "Сам удома", якби у Кевіна був кіт).

  • Народна артистка України Софія Ротару продає іменний готель в Криму за мільйони євро. Причиною цього нібито стали великі збитки, які несе співачка через пандемію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото