Лайм

Син Майкла Джексона прийшов до магазину іграшок з 25 дітьми та запропонував їм скупитися по повній: відео

Відео стало вірусним у мережі

Напередодні різдвяних свят старший син покійного Майкла Джексона, 23-річний Прінс Джексон, заглянув в один з іграшкових магазинів у Лос-Анджелесі та привів із собою 25 малюків з малозабезпечених сімей.

Як пише TMZ, Джексон-молодший, який є засновником благодійного фонду Heal L.A. Foundation, запропонував дітям взяти в магазині все, що вони зможуть забрати з собою.

До маленької акції підключилися й представники магазину, які вирішили зробити 50% знижки на всі покупки, які перевищують $150. Відео походу за іграшками стало вірусним у соцмережах.

Прінс Джексон - перша дитина Майкла Джексона від його другої дружини, медсестри Деббі Роу. Шлюб пари був недовгим, Джексон та Роу одружилися в листопаді 1996 року та розлучилися вже в 1999-му. За цей час жінка народила артистові сина Прінса та дочку Періс.

Прінс Джексон Фото: Instagram / Prince Jackson

  • У листопаді цього року 22-річна Періс Джексон, сестра Прінса Джексона, випустила кліп до сольного синглу Let Down, а також презентувала свій перший музичний альбом Wilted. Кажуть, гордості батька не було б меж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків