Лайм

Госпіталізований Чапкіс зробив селфі з лікарні - схоже, артистові вже краще

90-річний хореограф госпіталізований із запаленням легенів

Український хореограф Григорій Чапкіс продовжує перебувати в одній зі столичних клінік під наглядом лікарів - днями у 90-річного артиста діагностували двосторонню пневмонію. Нових подробиць про стан танцюриста поки немає, зате є свіже фото.

Суддя "Танців з зірками" зробив селфі прямо з лікарняного ліжка, і розмістив його в Instagram Stories. Схоже, що своєю публікацією Чапкіс хотів показати стурбованим його здоров'ям шанувальникам, що йому вже краще.

Григорій Чапкіс Фото: instagram.com/gregory_chapkis

Нагадаємо, що Григорія Чапкіса госпіталізували в минулі вихідні з запаленням легенів. Тести на Covid-19 показують негативний результат, але лікарі не беруться стверджувати, що вірусу немає.

З симптомів у хореографа слабкість, відсутність апетиту та сильний страх. "Закашлявся - і перша думка: смерть йде. Я відкриваю вікна і починаю ходити. Мені страшно. Найбільше мене чіпляє цей страх смерті", - поділився раніше 90-річний танцюрист.

  • Переживає за свого літнього батька і син хореографа, танцюрист Грег Чапкіс, який живе і будує кар'єру в США. Останній раз Чапкіс-молодший бачив свого знаменитого тата в листопаді цього року, коли таємно прилетів на шоу "Танці з зірками".
  • У лютому цього року президент Володимир Зеленський вручив Григорію Чапкісу почесний орден Ярослава Мудрого V ступеня. За роки кар'єри 90-річний Чапкіс став одним з найвідоміших в Україні хореографів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії